Ajankohtaista

Salo-Jooga ry:n vuosikokouksen kuulumiset

Salo-Jooga ry sai 13.2. uuden hallituksen. Uusi hallituskokoonpano löytyy Yhdistys-sivulta. Vallitsevan koronatilanteen takia jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan, eli 12 euroa. Salo-Jooga ry:n omia harjoituksia päätettiin jatkaa varotoimenpitein. Näistä enemmän seuraavassa kappaleessa.

Joogaharjoitukset

Koronatilanteen vuoksi joogaharjoitukset jatkuvat maksimissaan viiden henkilön ryhmissä. Tällöin voidaan taata tarpeelliset turvavälit. Luotamme, että joogaagat eivät saavu paikalle oireisina ja huolehtivat hyvästä käsihygieniasta. Maskeja voi käyttää oman harkinnan mukaan. Ilmoittautumisohjeet tunnille

Retki Saarijärvelle, Suomen Joogaliiton joogaopistolle pe 4.6. – su 6.6.2021

Viikonloppu joogaten ja hyvää kasvisruokaa syöden, järven rannalla ja metsän rauhassa. Jooga tuo elämään tasapainon ja kirkastaa sen, mikä on olennaista.   Kurssi varattu Salo Jooga ry:lle.

Ohjaajat: Anna Solin ja Seija Rimola, jooganopettajat SJL®
Kurssilla tutkitaan tasapainoa joogaharjoituksessa tunnistamalla omia fyysisiä ja psyykkisiä rajoja ja mahdollisuuksia. Kuunnellaan kehon syviä viestejä siitä, mikä on itselle oikein. Pohditaan, mitä joogaharjoituksessa saatu kokemus ja ymmärrys tasapainosta merkitsee omassa arjessamme.
Voimmeko luopua epäolennaisesta, jotta kirkastuu se, mikä on ”itseni näköistä elämää” ja mikä on tehtäväni elämässä?

Varaukset ja tiedustelut ilkka(miuku)varnia.fi. Hinta: alkaen 200 € Ilmoittautudu Ilkalle 3.4. mennessä; sen jälkeen kurssille aletaan ottaa myös muitten ilmoittautumisia. Jos liityt  myös Suomen Joogaliiton jäseneksi, saat alennuksen kurssimaksusta.

Yhdistyksen jäsenyys

Liity Salo-Joogan jäseneksi maksamalla nyt voimassa oleva jäsenmaksu 12 euroa Salo-Jooga ry:n tilille: FI48 5410 0220 2065 21. Kirjoita viestikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jäsenenä tuet kotiseudun joogatoimintaa ja saat nauttia jäseneduista.
Kiitos kannatuksesta, jäseneksi liittyneet!
Katso lisää täältä.

Kurssit

Jonakin päivänä vielä  koronatilanne rauhoittuu.  Silloin alamme tarjota lyhyitä kursseja, joihin on aina erikseen  ennakkoilmoittautuminen.  Siihen asti edetään pienin askelin.

Joogaan voivat osallistua kaikki kiinnostuneet, myös ensikertalaiset ovat tervetulleita.
Ota mukaan täysimittainen alusta ja joustavat vaatteet.

Saarijärven joogakurssit

Saarijärven rauhassa järjestetään erilaisia joogaretriittejä ja kursseja ympäri vuoden.
Klikkaa täältä Saarijärven kurssikalenteriin.

34