Ajankohtaista

Salo-Jooga ry:n joogatunnit 2019

Joogaan voivat osallistua kaikki kiinnostuneet, myös ensikertalaiset ovat tervetulleita.
Ota mukaan täysimittainen alusta ja joustavat vaatteet.

Tunnit toteutuvat, jos vähintään neljä on ilmoittautunut joogatuntipäivänä klo 12 mennessä Nimenhuutoon https://salo-jooga.nimenhuuto.com.  Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Jäsenet voivat käyttää tunneilla joogakorttejaan, jolloin harjoituksen hinnaksi tulee 7 euroa/1,5 tuntia.  Yksittäisen joogaharjoituksen voi maksaa myös paikan päällä.  Tällöin joogaharjoituksen kertamaksu on 9 euroa/1,5 tuntia sekä jäsenille että ei-jäsenille. Varaathan mukaan tasarahan.

Jäseneksi voit liittyä maksamalla  jäsenmaksun Salo-Jooga ry:n tilille. Vuoden 2019 jäsenmaksu on ennallaan, 12 euroa. Katso lisää täältä.

 Alkuvuoden torstaijoogat

Joogaharjoitukset on torstai-iltaisin klo 19 – 20.30 Salohallin musiikkiliikuntasalissa.
Ilmoittautuminen  nimenhuudon kautta to 12 mennessä ja tunti toteutuu kun 4 ilmoittautunutta.
Lisätietoja sivulla Ilmoittautumiset

Joogayhteisö

On hieno juttu, että moni on löytänyt yhdistyksemme ja joogaharjoituksemme torstaisin!

Toiminnan jatkuvuuden nimissä toivomme iloiseen joukkoomme jäseniä niin hallitukseen, kuin myös mm.viikkotunneilla joogaavista “vuosijäseniksi” hyötymään edullisista jooga-tunneista sekä kurssien hinnoista.
Jäsenmaksu on edullinen 12€ vuodessa ja maksaa itsensä takaisin jo 6:lla joogakerralla!

Voit tiedustella lisää vuosijäsenyydestä tai jäsenyydestä hallituksessa laittamalla viestiä sähköpostiimme yhdistys@salojooga.net

Tammikuun jäsenkirje tavoitti jäsenmaksun maksaneet 2018 ja 2019.  Jos kuitenkin tapahtui niin,että jäit ilman, otathan yhteyttä sähköpostiimme.

 

1.-3.3.2019 Retki Saarijärvelle.
Joogan helmiä

Joogaviikonlopun aikana tutustumme erilaisiin joogatyyleihin, Yinjoogaan, voimajoogaan, meditaatioon, mantra laulantaan kitaran ja rumpujen säestyksellä, luontojoogaterapiaan. Mielenkiintoisia luentoja
kuten jooginen ruokavalio, happoemäs tasapaino, mielen onnellisuus. Kaikkea upeaa talven keskelle.
Ohjaajat: Merja Vihavainen ja Kari Timonen, jooganopettaja SJL 

Salojoogan väkeä varten on oma kurssi Suomen Joogaliiton joogaopistolla.  Viikonloppu joogaten ja hyvää kasvisruokaa syöden, järven rannalla sekä metsän rauhassa.

Kesäjooga 

Näistä tunneista infoamme tarkemmin keväällä.

Shaktitanssi

Tule energisoitumaan, nauttimaan liikkeestä ja tuo iloa elämääsi. Shaktitanssi on tanssin joogaa, jossa tanssi on jooginen työkalu kehon energioiden stimuloimiseen ja tasapainottamiseen sekä elinvoiman lisäämiseen. Shaktitanssi ammentaa monista eri tanssi-tyyleistä tarkastellen niitä joogisesti. Shaktitanssi tarjoaa mahdollisuuden luoda uusia, terveellisempiä tapoja ja tehdä elämästämme onnellisempaa. Tunnille tulo ei edellytä aiempaa jooga tai tanssikokemusta. Shaktitanssi auttaa vähentämään stressiä ja lisäämään elinvoimaa. Se vahvistaa ja notkistaa kehoa lempeästi ja rauhoittaa mieltä tehokkaasti. Liikkeet on helppo oppia ja ne sopivat kaikenikäisille ja –kuntoisille. Hinta 9€ tai Salo- Jooga ry:n jäsenet voivat käyttää ennakkoon maksamiaan 5 tai 10 kerran joogakortteja, jolloin maksuksi tulee 7 euroa. Kiitos, kun varaat tasarahan. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5 henkilöä. Ilmoittaudu täällä. Huolehdithan itse osallistujatilanteen seuraamisesta, emme valitettavasti pysty ilmoittamaan tunnin peruuntumisesta sähköpostitse. Tilanteen näet ilmoittautumissivulta. Pyrimme järjestämään shaktitanssitunteja noin kerran kuussa. Lämpimästi tervetuloa!

Joogakortti

Jäsenillä on  mahdollisuus ostaa joko viiden tai kymmenen kerran kortit, jotka käyvät kaikilla Salo-Jooga ry:n järjestämillä normaaleilla tunneilla, kesäjoogat mukaan lukien. Mahdolliset erikoiskurssit hinnoitellaan erikseen.
Viiden kerran kortti maksaa 35 euroa ja 10-kortti 70 euroa. Kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä ja sen saa ohjaajalta kuittia vastaan (voit myös ottaa kuvan kuitista).
Kortit maksetaan Salo-Jooga ry:n tilille: FI48 5410 0220 2065 21 Ilmoita viestikentässä kumman kortin olet maksanut.  Jäsenmaksun ja 10 tai 5-kortin voi maksaa myös samalla kerralla, kunhan ilmoitat viestikentässä, mitä maksuun sisältyy.

Saarijärven joogakurssit

Saarijärvellä järjestetään erilaisia joogaretriittejä ja kursseja ympäri vuoden.
Klikkaa täältä Saarijärven kurssikalenteriin.