Ajankohtaista

Joogaharjoitukset

Joogaan voivat osallistua kaikki kiinnostuneet, myös ensikertalaiset ovat tervetulleita. Ota mukaan täysimittainen alusta ja joustavat vaatteet.

Lujan lempeät harjoitukset pidetään tiistai-iltaisin 2.5. – 20.6.2023 klo 18-19:30 Salon uimahallin 2. kerroksen liikuntasalissa, Anistenkatu 6. Siellä on tarjolla jumppamattoja.

Voit  hankkia 6 kerran sarjakortin, joka on voimassa kevätkauden -23 loppuun asti.  Sen voi hankkia toukokuun puoleen väliin mennessä, jolloin kortin ehtii käyttää juhannukseen mennessä. Jäsenille kortti maksaa 30 eur ja muille 42 eur.  Kortin saat ohjaajalta harjoitukseen tullessasi, kun näytät kuittia.
Vaihtoehtona on maksaa yksittäinen tunti, jolloin hinta on jäsenille 7 eur ja muille 9 eur.    Maksu Salo-Jooga ry:n tilille: FI48 5410 0220 2065 21.

Ohjaajana toimii vuoroin Katjusa Leväniemi, Ilkka Harjola, Elina Vehmasto, Merja Vaara tai Elina Friberg.

Nimenhuuto-sovelluksessa julkaistaan joka tapahtuman tiedot ja sieltä saa halutessaan viikkoviestin lähiaikojen tapahtumista. Siellä voi ilmoittautua etukäteen tunnille, muttei se ole välttämätöntä.

Tapahtumia

Joogan luova tila 29.9.-1.10.2023. Osallistumme yhdessä Turun joogayhdistyksen kanssa viikonloppukurssille Joogaopistolla.  Ilmoittautuminen ja kaikki kurssiin liittyvät tiedustelut Ilkka Harjola, 044 329 4849/ vain tekstiviestit, ilkka(at)varnia.fi. ( Lisää tietoa joogaliitto.fi/kurssi/58-joogan-luova-tila-2-vrk).

Yhdistyksen jäsenyys

Liity Salo-Joogan jäseneksi maksamalla nyt voimassa oleva jäsenmaksu 12 euroa Salo-Jooga ry:n tilille: FI48 5410 0220 2065 21. Kirjoita viestikenttään nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Jäsenenä tuet kotiseudun joogatoimintaa ja saat nauttia jäseneduista.
Kiitos kannatuksesta, jäseneksi liittyneet!
Katso lisää täältä.

Suomen Joogaliitto

Kesällä -23 on Joogaopiston 50-vuotisjuhlat Saarijärvellä.
Uusin tieto löytyy nettisivulta https://joogaliitto.fi/ .

Liitto julkaisee Joogalehteä, jonka näytenumeroa voit lukea samoilta nettisivuilta.
Jos liityt joogaliiton jäseneksi, saat lehden kotiin neljästi vuodessa.

Saarijärven joogakurssit

Saarijärven rauhassa Suomen joogaliiton opistolla järjestetään erilaisia retriittejä ja kursseja ympäri vuoden. Siellä voi kouluttautua myös jooganopettajaksi SJL.
Klikkaa täältä Saarijärven kurssikalenteriin.

34